Krentebollenactie

De repetities van het Sallands Vrouwenkoor zijn 7september weer gestart in het Beatrixgebouw.Zoals ieder jaar houdt het Sallands Vrouwenkoor weer haar jaarlijkse krentenbollenactie. De ledenzullen de bekende krentenbollen, door bakker Jolink gebakken, huis aan huis verkopen op woensdag 13 september. Door het kopen van krentenbollen steunt u het koor enorm. Uiteraard doet het koor ook mee met de RABOClubSupport, dus denk aan het SVK bij het uitbrengen van de stemmen. Het SVK bestaat volgend jaar 45 jaar en heeft op dit moment 30 leden. Eens per jaar geeft het SVK een concert en ieder jaar nemen ze deel aan de muziekestafette in Heino. Deze keer in het weekend van 6,7 en 8 oktober a.s. Het koor verzorgt kerstoptredens en incidenteel, op verzoek, een klein concert op locatie, zoals een verpleeghuis. Hierdoor biedt het koor een afwisselend programma. Door de diversiteit aan liederen is het repertoire voor ieder lid geschikt om enthousiast in te studeren.

Het SVK wordt begeleid door dirigent Joan Jonkman. Als u belangstelling heeft kunt u komen kijken en meedoen, om de sfeer te proeven van dit prachtige koor. De repetities zijn van 19.45 uur tot 21.45 uur, in het clubgebouw van muziekvereniging Beatrix aan de Industrieweg in Wijhe.