Welkom

[English text below photo]

Welkom op de website van het Sallands Vrouwenkoor. Wij willen ons graag aan u voorstellen en u op de hoogte houden van de ins en outs van het koor. Op de site kunt u allerlei informatie vinden over het SVK, hiervoor kunt u het keuzemenu gebruiken. Mocht u meer over ons willen weten of heeft u specifieke vragen, neem dan contact op met het secretariaat. Zie daarvoor in het keuzemenu onder contact.

Wilt u kennismaken met het koor, dan kunt u zich ook daar aanmelden. We wensen u veel plezier met het bekijken van deze site en  hopen dat u blijvend interesse houdt voor ons koor of mogelijk dat deze nog groter wordt.

Met vriendelijke groet en tot ziens, als toekomstig lid of bij een van onze concerten.

Welcome to website of the Sallands Women’s Choir. We would like to introduce ourselves and keep you informed of the ins and outs of our choir. This site provides you with all the information about our choir. Should you have any questions, please contact the secretariat: Geke Boeijenga gboeijenga@hotmail.com Tel. +31 6 16206690.